Brug for hjælp eller vejledning?
+45 4055 2954

Salgsbetingelser

Betaling
Såby Brændesalg modtager betaling med Dankort/Visa. Når betalingen bliver trukket på din konto sker leveringen indenfor 24 timer. Priserne er inkl. moms og leveret maks. 75 km fra vores adresse. Ønsker leveringer ud over denne afstand er du velkommen til at kontakte os. Betalingen sker via ePay, som er en sikret og krypteret betalingsgateway til NETS.

Dankortkortbetaling er gebyrfri, andre kort pålægges gebyr.

Levering
Der kræves fast vej frem til matrikelen og en frihøjde på 4,0 m. Der bliver leveret inde på matriklen med medbringertruck eller el-pallevogn. Det er vigtigt at der er beskrevet på bestillingen
hvor varen skal stå hvis modtageren ikke er hjemme. Al kørsel på kunden matrikel er på kundens eget ansvar. 

Hvis ikke varen kan placeres det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse den hvor han finder det mest hensigtsmæssigt. 

Leveringstid er maks. 8 hverdage, men normalt leverer vi indfor 2-3 hverdage.

Ordrebekræftelse
Straks efter du har købt og betalt online modtager du en ordrebekræftelse via din mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, leveringsadressen samt en oversigt over de bestilte vare.

Fortrydelsesfrist

Du har 14 dages fortrydelsesfrist på alle vare gældende fra modtagelsesdatoen. Fortryder du et køb, skal du skriftlig på mail give besked om at du fortryder købet inden 14 dage fra leveringsdatoen. Der er yderligere 14 dage til at levere varen retur. Kvittering for købet sendes sammen med mailen eller brevet. Returadressen er: Såby Brændesalg, Landevejen 119, 4060 Kirke Såby. Afsender betaler selv for returfragten, men får hele det faktureret beløb retur, inkl. fragten. Hvis du nægter at tage i mod varen, når den kommer, kan sælger opkræve et beløb, hvis han eller hun har udgifter, når varen sendes retur.

Reklamationsret
Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret efter købelovens regler regnet fra varens modtagelse. Hærværk, misbrug eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten. Hvis varen sendes retur på Såby Brændesalgs lager bliver varen sammen med kunden vurderet om varen har været opbevaret korrekt.

Forbehold
Vi tager forbehold for prisfejl, moms og afgiftsændringer samt leveringssvigt fra underleverandører. Aftaler om køb af varer fra Såby Brændesalg anses for endeligt indgået, når vi har modtaget din betaling via Dankort eller Netbetaling.